Ny säsong av Antikrundan på gång

Antikrundan, ett populärt program i SVT1 som levererats till våra TV-rum i över 25 års tid. Inspelningar för nästa säsong av Antikrundan, vilket blir den 26:e i ordningen, har precis avslutats. När Antikrundan besöker en stad i närheten, är det många som vallfärdar till detta programs inspelningsplatser för att få sina käraste ägodelar och klenoder värderade. Med Anne Lundberg som programledare, uppbackad av 20 experter inom olika områden av antikviteter och värdeföremål så bjuder Antikrundan på mer än bara värderingar. Här ges ofta en bra tillbakablick på både material, stil och kunskap om konstnären eller tillverkaren.

Antikrundan är ett mycket populärt program

Just nu är den 26:e säsongen av Antikrundan färdig, och reklamen för det populära programmet är i full gång. Just nu kan du på SVT´s hemsida läsa all information om den kommande säsongen. Med det sagt är inte Antikrundan på något sätt i dvala för säsongs skifte. Just nu går det på SVT-play att se alla de godbitar som du missade, eller gärna vill se en gång till från förra säsongen av Antikrundan.

Förra säsongen av Antikrundan började i Malmö. En bra plats efter 25 år i TV. Malmö var den stad där Antikrundans första program spelades in. Denna gång har Antikrundan spelats in i sex städer, där det börjades med Karlskrona och avslutades med Örnsköldsvik. Där emellan besöktes Jönköping, Norrköping, Mariehamn och Falun.

Vill du under väntan på att den nya säsongen ska sändas, hålla dig a jour om vad som händer med Antikrundan så har de en välbesökt sida på Facebook. Förra säsongen av Antikrundan, så bjöds det på två nyheter i form av den nya experten Magnus Bexhed samt Antikrundan app:en där du kan jämföra dina kunskaper med experterna.

Vad bjuder Antikrundan på denna säsong? Säkerligen nya underhållande berättelser om olika personers intressanta föremål. Kanske kommer det även något nytt. Vi får vänta och se när den nya säsongen sänds på SVT.